Πολιτική

Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας

971Προβολές

Πρώτη φορά αριστερά , πρώτη φορά προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά!!

Η πόλη μας γεύτηκε χθες 03/03 το πρωί για πρώτη φορά στα χρονικά , μετά την χούντα τα «δώρα» του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, μέσα σε αποκλεισμό από κλούβες και δεκάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ. 16 συμπολίτες μας χωρίς λόγο και αιτία , μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν έντρομοι, προσήχθησαν από ζαχαροπλαστεία και καφέ όπου βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, όπου και παρέμειναν 2,5 ώρες. Η αιτία ήταν ότι τους ενώνει η αντίθεση τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και η ατυχία τους το γεγονός ότι ο αριστερός κος Φώτης Κουβέλης ήταν ομιλητής σε παρακείμενη εκδήλωση.

Η Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑίους είναι για όσους συμφωνούν μαζί τους, για τους άλλους που τυγχάνει να διαφωνούν το λόγο παίρνουν τα ΜΑΤ και οι προσαγωγές….

Αυτό το καθεστώς πρέπει να φύγει άμεσα! Όσο παραμένει αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία (όπως την ξέραμε όλοι μας μέχρι πρόσφατα…) και την Πατρίδα!!

ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ΝΔ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.