Πολιτική

Δ. Σταμενίτης: «Αίτημα στο Υπ. Εσωτερικών για χρηματοδότηση παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας».

418Προβολές

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα πραγματοποίησαν, από κοινού, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κετικίδης την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση παρεμβάσεων σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, κατατέθηκε από πλευράς Δήμου Αλμωπίας το αίτημα χρηματοδότησης για κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρταν) και παροχή εξοπλισμού στο Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (εκτιμώμενος προϋπολογισμός 750.000 ευρώ).

Όπως σημειώθηκε, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει το στάδιο και θα εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις των τοπικών αθλητικών σωματείων αλλά και των μεμονωμένων αθλούμενων από την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας αναγνωρίζοντας τόσο τη σημασία της παρέμβασης για νέο χλοοτάπητα αλλά και την αναγκαιότητα ενημέρωσε το Βουλευτή κ. Σταμενίτη και το Δήμαρχο κ. Μπάτση ότι άμεσα οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών θα εξετάσουν το αίτημα και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου το Υπουργείο θα απαντήσει σχετικά.

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.