Π.Ε.Πέλλας

Ευχαριστήριο έργο ψηφιακής αναβάθμισης

384Προβολές

Το Επιμελητήριο Πέλλας διά του Προέδρου του κ. Ιορδάνη Τσώτσου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον τέως Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και νυν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη συμπαράστασή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου «Ανάπτυξη και Αναβάθμιση Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακών Υπηρεσιών των Επιμελητηρίων». Τον μεν Περιφερειάρχη για τη συνεργασία, τον σχεδιασμό και την έγκριση του προγράμματος για την ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από τα προγράμματα της Π.Κ.Μ.  και τον Υπουργό κ. Γεωργαντά για τη δυνατότητα της δωρεάν φιλοξενίας των απαιτούμενων εφαρμογών για την εξυπηρέτηση των μελών των επιμελητηρίων, από το δημόσιο πυλώνα G – CLOUD της Γενικής Γραμματείας Περιφερειακών Συστημάτων.

Το Επιμελητήριο Πέλλας είναι το πρώτο Επιμελητήριο της Κεντρικής Μακεδονίας το  οποίο ψηφιοποιήθηκε, εξασφαλίζοντας στα μέλη τους μια σειρά αξιόπιστων και υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών, εντελώς δωρεάν.

Οι υπηρεσίες αυτές συνοψίζονται:

  1. Αναβάθμιση εσωτερικής υποδομής μηχανογράφησης σε σύγχρονη Cloud πλατφόρμα ως βάση για την παροχή ολοκληρωμένων web υπηρεσιών και τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας του Νομού.
  2. Νέο Δυναμικό Portal με μοντέρνα αισθητική με σύγχρονη τεχνολογία, με ειδική εφαρμογή για κινητές συσκευές (PWA) και φιλικό προς ΑΜΕΑ.
  3. Μείωση της γραφειοκρατίας και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για όλες στις συναλλαγές με το Επιμελητήριο, όπως πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και συνδρομές.
  4. Ολοκληρωμένη προβολή των Επιχειρήσεων μέσα από έναν σύγχρονο Επιχειρηματικό Οδηγό με διαδραστικό χάρτη και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β) μεταξύ των επιχειρήσεων του νομού.
  5. Υποστήριξη της τοπικής απασχόλησης με εφαρμογή αυτόματης ταύτισης προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

 

  1. Ανάδειξη του Τουριστικού Επιχειρείν της Πέλλας ως ιδανικού Τουριστικού Προορισμού.
  2. Πλατφόρμα διαβούλευσης και εφαρμογή δημοσκοπήσεων για την τοποθέτηση των μελών του Επιμελητηρίου πάνω σε κρίσιμα ζητήματα και θέματα της επιχειρηματικότητας.
  3. Αναβάθμιση των μηχανισμών επικοινωνίας με τα μέλη του με σύγχρονες εφαρμογές αποστολής newsletter αλλά και διαχείρισης αιτημάτων των επιχειρήσεων.
  4. Έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των μελών του για επιχειρηματικά νέα, διαγωνισμούς, χρηματοδοτήσεις και εκθέσεις.

Όλες οι εφαρμογές του έργου υλοποιήθηκαν με γνώμονα την ευκολία χρήσης και χρησιμοποιήθηκαν State of the Art τεχνολογίες με σκοπό την ψηφιακή θωράκιση των Επιμελητηρίων για τα επόμενα χρόνια ώστε να συνεχίσει να προφέρει υπηρεσίες υψηλής αξίας προς τα μέλη του.

 

Ο Πρόεδρος

Ιορδάνης Τσώτσος

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.