Πολιτική

Επισκέψεις Θεοδώρας Τζάκρη

343Προβολές

Επισκέψεις στα Γεύματα Αγάπης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Σκύδρας, στο Γηροκομείο Έδεσσας και στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών, πραγματοποίησε την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

 

Αρχικά, πραγματοποίησε την καθιερωμένη της επίσκεψη στις εθελόντριες που ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια  ετοιμάζουν καθημερινά με αξιοθαύμαστη προσήλωση και θέληση για προσφορά τα Γεύματα Αγάπης στην Μητρόπολη της Έδεσσας, με τις οποίες αντάλλαξε ευχές.

 

Έπειτα, η βουλευτής επισκέφθηκε για ευχές τις εθελόντριες των Γευμάτων Αγάπης που εργάζονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας τις οποίες επαίνεσε για το θαυμάσιο  έργο τους, που συνιστά ανιδιοτελή προσφορά προς τον άνθρωπο.

Τέλος αντάλλαξε ευχές με τις ακούραστες εθελόντριες που, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επισκόπου Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη, ετοιμάζουν εδώ και 15 περίπου χρόνια καθημερινά εκατοντάδες Γεύματα Αγάπης στον “Επιούσιο Άρτο” του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών κάνοντας πράξη την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

 

Η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε, ακόμη, το Γηροκομείο Έδεσσας και το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών όπου αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.