Πολιτική

Σταμενίτης:Αποζημίωση συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και επιχειρήσεων»

328Προβολές

Αρχές Μαΐου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για υποβολή δηλώσεων από τους δικαιούχους.

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο είχε στις 20 Απριλίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με το ζήτημα της ενίσχυσης των συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και επιχειρήσεων, που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, λόγω της απώλειας τζίρου που υπέστησαν ως αποτέλεσμα των συνεπειών που προκάλεσε ο παγετός της άνοιξης του 2021.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε το Βουλευτή ότι οι διαδικασίες για τη χορήγηση της ενίσχυσης βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αρχές Μαΐου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα, στην οποία οι δικαιούχοι, που θα ορίζονται από τη σχετική ΚΥΑ, θα υποβάλλουν την αίτηση χορήγησης ενίσχυσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών και ομάδων παραγώγων είχε προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών για την προώθηση του συγκεκριμένου ζητήματος, που περιλάμβανε και συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.