Δ.Πέλλας

Εκδηλώσεις στην Κρύα Βρύση

1.1kΠροβολές

Πολιτισμός ενώνει! Μη μένεις αμέτοχος!

Του κάμπου τα καμώματα στην Κρύα Βρύση

από 7-9 Ιουνίου

  • Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης διοργανώνει στην Κρύα Βρύση σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε και φέτος στο σχολείο μας για 6η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ «Του Κάμπου τα Καμώματα». Το φεστιβάλ μας, φιλοδοξεί να προάγει τον πολιτισμό, δίνοντας βήμα σε όλους όσοι έχουν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο. Σαν άμεσο αποτέλεσμα όμως θεωρούμε και την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού με την οποία ερχόμαστε έτσι σε επαφή όλοι, αλλά ιδιαίτερα οι μικροί μαθητές και γενικότερα η νεολαία της περιοχής μας.

Το φεστιβάλ «Του Κάμπου τα Καμώματα» ξεκίνησε το 2014 με διάρκεια μιας ημέρας και με την συμμετοχή 16 φορέων. Τα επόμενα χρόνια εξελίχθηκε  σε τριήμερη δράση και οι συμμετοχές αυξήθηκαν.

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το τριήμερο 7,8,9 Ιουνίου 2019. Στην διάρκεια του φεστιβάλ,  θα γίνουν παρουσιάσεις από σχολεία, αθλητικούς και χορευτικούς συλλόγους, θεατρικές ομάδες, χορωδίες, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες, μουσικά σχήματα και πολλά άλλα καθώς και βραβεύσεις, ενημερώσεις για κοινωνικές δράσεις όπως αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών, δράσεις ανακύκλωσης κ.ά.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ταγκούτας Αλέξανδρος: 6936263847 & 1οΔημ. Σχ. Κρύας Βρύσης : 23820 61619

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας,  αν γίνετε κι εσείς κοινωνοί και συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια.

Βίντεο παλιότερων διοργανώσεων:

https://www.youtube.com/watch?v=2RC3G6j5-Nw

https://www.youtube.com/watch?v=SHU5H2SyTvA

https://www.youtube.com/watch?v=4WA8BFKPSP0

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.