Πολιτική

Η Επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου

845Προβολές

Κατά την επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου υποψήφιου Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 30-6-2019 στην Έδεσσα, δόθηκε μια συνέντευξη τύπου. Απάντησε σε τρεις ερωτήσεις:

1) Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ;,

2) Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πετύχει κάποια πράγνματα αλλά έχει και αδυναμίες. Ποιές εκτιμάτε ότι είναι αυτές, και τι θα κάνετε για να τις βελτιώσετε;

3) Η Πέλλα είναι παραγωγικός νομός, ωστόσο υστερεί σε υποδομές. Τι σχέδια έχετε για την ανάπτυξή τους στην επόμενη 4ετία;

Οι απαντήσεις του Νάσου Ηλιόπουλου στο επισυναπτόμενο βίντεο

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ Ν. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ30-6-19 Video1.mp4

Επίσης το βράδυ της ίδιας μέρας Κυριακή 30-6-19 έγινε στα Γιαννιτσά ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τον Κώστα Καλδάρα και το Νάσο Ηλιόπουλο.

Μεγάλη επιτυχία της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα Γιαννιτσά την Κυριακή το βράδυ 30-6-2019 με τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Κώστα Καλδάρα.

 

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος Βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το πρωί της Κυριακής 30-6-19 επισκέφθηκε την Έδεσσα. Συνομίλησε με πολίτες σε μια μακρά περιοδεία από τους καταρράκτες ως τις καφετέριες στον πεζόδρομο, που ήταν γεμάτες με νέους.

Στις 1μ.μ.παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην έδρα της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Έδεσσα.

Μεγάλη επιτυχία είχε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα Γιαννιτσά την Κυριακή το βράδυ με το Νάσο Ηλιόπουλο και τον Κώστα Καλδάρα, υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, όπου παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Νομού Πέλλας.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τόνισε ότι «η επάνοδος της Ν.Δ. θα είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση για τη χώρα».

Τα μεγάλα deals που θα εκχωρήσουν στα ιδιωτικά συμφέροντα την κοινωνική ασφάλιση, τη δημόσια Υγεία, την Παιδεία, τον δημόσιο τομέα, τα εργασιακά δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων είναι ήδη έτοιμα.

Η Αριστερά πηγαίνει στις εκλογές με το κεφάλι ψηλά, περήφανη για τον αγώνα που έδωσε την προηγούμενη τετραετία. Και εξηγεί καθαρά στους πολίτες το επίδικο της επόμενης Κυριακής: Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τη ζωή μας!

Αναφέρθηκε ανάμεσα στ΄ άλλα και στην μεγάλη υποκρισία της Ν.Δ. σχετικά με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», υπό το φως των αποκαλύψεων για την επιστολή του Κώστα Καραμανλή στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζόρτζ Μπους το 2005. Στην απόρρητη αυτή επιστολή  ο Κώστας Καραμανλής είχε συμφωνήσει ως βάση διαπραγμάτευσης τη διπλή ονομασία “Republika Makedonia – Skopia” στον Ο.Η.Ε. και απλώς “Republika Makedonia” στο εσωτερικό της ΠΓΔΜ. Συνεπώς η σκληρή ρητορική των στελεχών της Ν.Δ. για «προδοτική Συμφωνία» και η συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια των όψιμων «μακεδονομάχων» ήταν απλώς «μούφα» για την εξαπάτηση του Λαού. Επιβεβαιώνει ότι η  «Συμφωνία των Πρεσπών», είναι μια εξαιρετικά συμφέρουσα για την Ελλάδα λύση, και πάντως πολύ πιο μπροστά από αυτήν που διαπραγματευόταν και ήταν έτοιμη να αποδεχτεί η κυβέρνηση Καραμανλή – Μπακογιάννη.

Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με την παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του Νομού Πέλλας, οι οποίοι είναι: 1) Κρητίδου Σοφία , 2)  Παπαδόπουλος Γεώργιος, 3) Σεμερτζίδου Άννα, 4) Γιάννης Σηφάκης,  5) Θεοδώρα Τζάκρη, και 6) Τριανταφυλλίδης Ζήσης,

Μετά το πέρας της εκδήλωσης δύο άτομα, σε διατεταγμένη υπηρεσία και ενώ ο κόσμος συζητούσε ενθουσιασμένος για την επιτυχία της εκδήλωσης, ανέβηκαν στην εξέδρα ξεδιπλώνοντας μια σημαία με τη φράση «Η Μακεδονία είναι ελληνική κύριε Νάσο Ηλιόπουλε». Προφανώς, δεν άκουσαν, ούτε και θέλησαν να ακούσουν, επιχειρήματα για το πώς διασφαλίζεται η Ελληνική Μακεδονία από κάθε επιβουλή, μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών. Αρκούσε μια φωτογραφία για να κάνουν την θεατρική παράστασή τους στο διαδίκτυο. Γνωστή τακτική σύγχρονων προβοκατόρων. Δεν θα τους περάσει, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα από όσα νομίζουν!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.