Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

327Προβολές

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι  τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:
-δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022.
-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον οικισμό Χαλκηδόνας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ταυτόχρονα και στις δύο κατευθύνσεις την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.