Δ. Σκύδρας

Η λαϊκή αγορά της Σκύδρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
767Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει με το παρόν ότι η λαϊκή αγορά της Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προστασία από  τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Τα προς πώληση προϊόντα θα είναι μόνο τρόφιμα και είδη υγιεινής και καθαριότητας.Οι παραγωγοί – επαγγελματίες που θα είναι αριθμητικά οι μισοί σε σχέση με τις κανονικές περιόδους θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες και γάντια προστασίας. Συγχρόνως, θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικό και γάντια για να τα προσφέρουν στους καταναλωτές τη στιγμή της αγοροπωλησίας  και τα οποία μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα.

Όλοι οι πάγκοι θα έχουν ελεύθερες αποστάσεις τουλάχιστον πέντε μέτρων και την ευθύνη της καθαριότητας και της συλλογής των απορριμμάτων, που θα προκύψουν μετά τη λήξη της λαϊκής, θα την έχουν οι ίδιοι οι παραγωγοί – επαγγελματίες.

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294.

Τέλος, υπενθυμίζονται και επισημαίνονται τα εξής: αποφεύγουμε τις άσκοπες διαδρομές, τη χρονοτριβή και το συνωστισμό στο χώρο της λαϊκής αγοράς και κρατάμε αποστάσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.