Δ.Έδεσσας

Κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους

948Προβολές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Δήμος Έδεσσας, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Ν.Γενιάς,  απευθύνει  ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας.

Η  ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη (ή εκπροσώπους αυτών) των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων του Δήμου μας, ώστε να πραγματοποιηθεί μια βάση δεδομένων με ενιαία χαρτογράφηση των στοιχείων, των σκοπών και των δράσεων των Συλλόγων.

Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων των Συλλόγων, αφού θα υπάρχουν τα υπό διερεύνηση στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα είναι προσιτά στον καθένα.

 

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τη Δ/ντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Πέλλας Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κα Ελένη Καραντώνη, Mpm MSc YΓIEINOΛOΓOΣ, με θέμα «Εποπτεία πολιτιστικών μη κερδοσκοπικών σωματείων».

Στη συνέχεια θα κληθούν οι Σύλλογοι να καταθέσουν προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας τους με το Δήμο.

 

Η συζήτηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

 

Παρακαλούμε θερμά για την προσέλευση τουλάχιστον ενός εκπροσώπου των Δ.Σ. των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου. Επιπλέον είναι απαραίτητο να διαθέτουν ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

 

 

 

 

Ο Αντιδήμαρχος

 

Αλέξανδρος Πασχάλης

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.