Δ. Σκύδρας

Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης

1.2kΠροβολές

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Ριζού και Καλυβίων Σκύδρας».

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Ριζού και Καλυβίων Δήμου Σκύδρας» μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της εκπροσώπου της αναδόχου «Κοινοπραξίας Βιργινίας Ρώσσιου –  Γεωργίου Ζαρκάδα».

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή δύο διθάλαμων δεξαμενών ύδρευσης χωρητικότητας 425 m3  η κάθε μία και την κατεδάφιση του παλαιού υδατόπυργου των Καλυβίων. Επίσης, θα κατασκευαστεί αγωγός 153 μέτρων για τη σύνδεση των δεξαμενών με τις υπάρχουσες υδρευτικές γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια των δεξαμενών.

Το έργο ανέρχεται στο ποσό των 525.805,00 € (αρχικός προϋπολογισμός, χωρίς Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α. μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση της διαχείρισης του πόσιμου ύδατος (μείωση απωλειών και  βελτίωση ποιότητας του παρεχόμενου πόσιμου ύδατος).

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης τόνισε τα εξής: «Ξεκινάει άμεσα η υλοποίηση ενός ακόμη έργου ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες του Ριζού και των Καλυβίων του Δήμου μας που αποδεικνύουν, τόσο την ισόρροπη ανάπτυξη σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας όσο και τη συνέπεια των λόγων μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!».

 

                                                                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.