Π.Ε.Πέλλας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ι. Τζαμτζή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

305Προβολές

Με χαρά και ανείπωτη νοσταλγία ακούσαμε και φέτος τον κουδούνι να χτυπά και τις αυλές των σχολείων να ζωντανεύουν και να πλημμυρίζουν παιδικά  χαμόγελα.

Άλλη μια νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε!

Ένας δρόμος που φαίνεται ανηφορικός αλλά με πυξίδα την πίστη και την προσήλωση στο στόχο, οδηγεί στο όνειρο και τη δικαίωση.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να χαρούν με την ψυχή τους τα ανεκτίμητα σχολικά χρόνια και να θεμελιώσουν στέρεες βάσεις για το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση, γνώση και αισιοδοξία.

Να είναι γερά και υπομονετικά, γεμάτα έμπνευση και υγιείς φιλοδοξίες.

Στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς εύχομαι να είναι γεροί για να στηρίζουν και να καθοδηγούν τα παιδιά με δύναμη και υπομονή.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα βρίσκεται και εφέτος στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, αρωγός και συμπαραστάτης στις αγωνίες και στην επίλυση προβλημάτων, που ίσως ανακύψουν.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε  να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά, αποδοτική και δημιουργική, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας, που είναι το κέντρο της ζωής μας και η μεγαλύτερη ελπίδα μας για το αύριο.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.