Πολιτική

Παράταση των Προγραμμάτων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
768Προβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Ψηφίστηκε χθες στη Βουλή η τροπολογία για την παράταση των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τα ΝΠΔΔ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ψηφίστηκε χθες στη Βουλή η τροπολογία (2 άρθρα) η οποία αφορά στην άρση των περιορισμών για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα που υλοποιούνται στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τα ΝΠΔΔ.

Όπως  ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Κώστας Μπάρκας κατά τη συζήτηση της τροπολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής, θα δοθεί 4μηνη παράταση στα Προγράμματα 8/2018 Κοινωφελούς Χαρακτήρα που υλοποιούνται στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τα ΝΠΔΔ για όλους τους εργαζόμενους.

Για τους εργαζόμενους που το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019 η εργασία τους παρατείνεται μέχρι 30-9-2019 και για τους εργαζόμενους που το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2019 παρατείνεται ως το τέλος Φλεβάρη του 2020.-

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.