Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη

203Προβολές

Μαζί με πολίτες από όλο τον Νομό Πέλλας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον προθάλαμο και τη δεύτερη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Πέλλα», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή και έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του πολιτικού του γραφείου, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Ξεκινώντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής μίλησε για τις δύσκολές στιγμές που βρέθηκε η περιοχή της Αλμωπίας λόγω της μεγάλης νεροποντής ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης με ανακοίνωση του ζήτησε από τους συμπολίτες του στην Αριδαία να μην μετακινηθούν και να ακολουθήσουν τις συμβουλές της πολιτικής προστασίας και των αρμόδιων αρχών.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της κοινοβουλευτικής του θητείας ο κ. Σταμενίτης μίλησε για τον τρόπο που επιλέγει να πολιτεύεται ώστε να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου του και να φέρνει αποτελέσματα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα που δρομολογήθηκαν για τον Νομό Πέλλας κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας της Νέας Δημοκρατίας, ξεχωρίζοντας αυτό του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», του Φράγματος Αλμωπάιου, του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας και του Κάστρου της Χρυσής, τονίζοντας τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος για τη διεκδίκηση τους και επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι ο δρόμος που ο ίδιος ακολουθεί, ώστε να είναι χρήσιμος στον Νομό Πέλλας και να προσφέρει στους συμπολίτες του, βασίζεται στο τρίπτυχο: «Γνώση – Διεκδίκηση – Αποτελεσματικότητα».

Ο Διονύσης Σταμενίτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε για την επόμενη ημέρα και τους στόχους της νέας τετραετίας, τονίζοντας πως το μεγάλο στοίχημα για την περιοχή είναι η δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για προσέλκυση επιχειρήσεων αλλά και η παροχή κινήτρων για την περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων. Δίνοντας το στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει, τόνισε ότι η επίτευξη των παραπάνω στόχων θα δώσει ώθηση στην τοπική μας οικονομία, θα συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας και θα δώσει προοπτική στους νέους της περιοχής.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους αλλά και για την υποστήριξη στο πρόσωπο του όλα τα χρόνια που πολιτεύεται. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Νέα Δημοκρατία θα επικρατήσει στις εκλογές, η οποία, όπως τόνισε, πηγάζει από το έργο που έχει συντελεστεί και τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας και Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Τσαβδαρίδης και κ. Βαρτζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους του Νομού Πέλλας καθώς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.