Κεντρική Μακεδονία

Πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας για την ενίσχυση άπορων δημοτών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων

454Προβολές

Ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης προχωρούν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά. Στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Δήμου οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής και υγιεινής για το «Καλάθι Αλληλεγγύης».

Τα είδη πρώτης ανάγκης, που θα συγκεντρώνονται, θα δοθούν σε άπορους και αδύναμους οικονομικά πολίτες και οικογένειες, που τα έχουν άμεση ανάγκη, ενώ σε περίπτωση που θα υπάρχει πλεόνασμα τροφίμων από τις δωρεές των δημοτών, αυτά θα διατίθενται για την παρασκευή φαγητών στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας  το οποίο συνδράμει και ο Δήμος Νάουσας.

«Με συλλογική ευθύνη, ομοψυχία και ενότητα θα  καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Καλούμε τους δημότες, που έχουν την δυνατότητα,  να συνδράμουν για άλλη μια φορά στο «Καλάθι Αλληλεγγύης»  και να  βοηθήσουν τους συμπολίτες μας,  που στερούνται βασικά αγαθά. Κανείς ηλικιωμένος,  κανείς άρρωστος ή οικονομικά ευάλωτος συνάνθρωπός μας δεν θέλουμε και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Χρειαζόμαστε όλοι ως «αρωγοί» ανθρωπιάς για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση!» δηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.