Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας.

432Προβολές

Η Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν μια απόλυτα επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και πρώην Υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της συνάντησης υπογράμμισε τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών των οργανώσεων του κόμματος που συμβάλλουν στην επικοινωνία του σημαντικού έργου που επιτελείται από την κυβέρνηση αλλά και στη μεταφορά προς τα κυβερνητικά στελέχη των επισημάνσεων των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας των αγροτών της περιοχής με τη διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα τους, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Πρόεδρο για τις επικείμενες δράσεις του ΕΛΓΑ, τις προσπάθειες για την οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού όπως και τον στόχο για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό με τη δημιουργία νέων πληροφοριακών συστημάτων με σκοπό την ταχύτερη διενέργεια των εκτιμήσεων και ολοκλήρωση των αποζημιώσεων. Ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παριστάμενους και δεσμεύθηκε να μελετήσει προσεκτικά τις προτάσεις τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, οι τέσσερις Δήμαρχοι του Νόμου, εκπρόσωποι από τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αμπελοπαραγωγών Κρύας Βρύσης, γεωπόνοι, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας καθώς και στελέχη του κόμματος από τον Νομό.

Τον συντονισμό της συνάντησης είχαν ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας Μάκης Δημητριάδης και η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Η Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πέλλας καθώς και την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία με μοναδικό γνώμονα τη σωστή ενημέρωση αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.