Ελλάδα

Το φετινό μηχανογραφικό

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
792Προβολές

Απο Παρασκευή 21 Ιουνίου, μπορούν οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό από το λύκειό τους, προκειμένου να μπορέσουν να μελετήσουν το φετινό μηχανογραφικό.Η προθεσμία τελικής οριστικοποίησης του μηχανογραφικού έχει οριστεί η 15η Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο, μπορούν να απευθυνθούν στο λύκειό τους από αύριο και μετά, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας «οριστικοποίηση») ως και την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.