Δ. Σκύδρας

Τρόπος λειτουργίας αθλητικών χώρων Δήμου Σκύδρας

637Προβολές

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν αρμοδίως για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και συγκεκριμένα για τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει τους κατοίκους του και κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:

Από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Σκύδρας θα λειτουργούν όπως παρακάτω:

Κλειστοί είναι πλέον οι στεγασμένοι χώροι του Δ.Α.Κ. Σκύδρας και Καλυβίων, τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και τα γήπεδα 5Χ5. Παραμένουν κλειστά τα στεγασμένα σχολικά γυμναστήρια.

Ανοιχτοί και μόνο για ατομική άθληση χωρίς προπονητή θα είναι οι μη στεγασμένοι χώροι του Δ.Α.Κ. Σκύδρας (ωράριο λειτουργίας 07:30΄ έως 20:00’), τα γήπεδα αντισφαίρισης Σκύδρας και τα γήπεδα των Κοινοτήτων.

Για διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη στο τηλέφωνο 6980414242.

 

                                                                                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.