Δ. ΝάουσαςΕιδήσεις

Χειμερινό ωράριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας

176Προβολές

Ξεκινά το χειμερινό ωράριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του αναγνωστικού κοινού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας και ιδιαίτερα των μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης,  το χειμερινό ωράριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας διαμορφώνεται από τις 20/9/2022 και έως την λήξη του σχολικού έτους ως εξής:

 

-Δευτέρα και Τετάρτη 12.00 – 19.00

-Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8.30 – 15.00

Επισημαίνεται ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας ενημερώνει διαρκώς τον online κατάλογό της στο διαδίκτυο, μέσω της δημόσιας πλατφόρμας openABEKT  του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), όπου παρουσιάζονται ανοικτά οι συλλογές της σε μια ευέλικτη αναζήτηση μέσω της χρήσης λέξεων «κλειδιών»  στην διεύθυνση https://naoussalib.openabekt.gr/

Στον ηλεκτρονικό κατάλογό της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας καλύπτει αντιπροσωπευτικά όλο το φάσμα της γνώσης στους τομείς της φιλοσοφίας, ψυχολογίας, εκπαίδευσης, ιστορίας, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας κ.ά.

Σημειώνεται ότι το openABEKT αποτελεί το σημαντικότερο Δίκτυο Βιβλιοθηκών της χώρας και έχει διατεθεί σε περισσότερες από 2.500 φορέων, συλλόγων κ.ά.

Στοιχεία επικοινωνίας με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας: e-mail:library@naoussa.gr τηλ.23323 50025.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.