Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

1.2kΠροβολές

Συνεχίζονται έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία θα συνεχίσει τις εργασίες συντήρησης —ασφαλτικές εργασίες— και την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, στα παρακάτω σημεία:

  1. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Ελευθερίου-Κορδελιού της Εθνικής Οδού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας σε διάφορα τμήματα.
  2. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περί της Χ.Θ. 5+900,00) σε διάφορα τμήματα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, θα πραγματοποιηθούν στα ίδια τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και εργασίες καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους, από αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.