Αθλητικά

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019

1.1kΠροβολές

Στην Σκύδρα, ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μακεδονίας την Παρασκευή 18/01/19 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019.
Παραβρέθηκαν συνάδελφοι διαιτητές εν ενεργεία και μη από όλα τα μέρη της ευθύνης του Συνδέσμου μας. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Χριστού και της Παναγίας μας.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανέστης Σαρακινίδης ο οποίος κέρδισε το φλουρί από τα πιττάκια που μοιράστηκαν οι διαιτητές και παρέλαβε μια εικόνα της Παναγίας από τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου Χρήστο Βένο.
Χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους, έστειλαν: ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ.Γιώργος Καραμπέτσος, από την ΚΕΔ ο κ.Βασίλης Αντωνούλης και την ΟΔΒΕ ο Πρόεδρος κ.Σταύρος Μαυρικίδης.
Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ κ.Γεροβασίλης Δρόσος, οι εκπρόσωποι του τοπικού σωματείου Αριστοτέλη Σκύδρας ως είθισται να καλούνται τα σωματεία της πόλης που φιλοξενεί την εκδήλωση αυτή και φίλοι του Συνδέσμου.
Το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου Μακεδονίας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους τους διαιτητές της Ελλάδας, στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ανέστης ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ Βασιλική ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.