Αθλητικά

ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

293Προβολές

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα τις Α΄ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.Μ. το  ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου – Ξέξασπρο» Γιαννιτσών το Σάββατο 23/10/2021 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», αφού κέρδισε την ομάδα των «Πανθήρων» Κατερίνης με σκορ 60-56.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού κατάφερε να έχει έναν αμυντικό ρυθμό κρατώντας την ομάδα της Κατερίνης μακριά από το καλάθι της αλλά να μην μπορεί να βρει τις λύσεις εκείνες επιθετικά που θα τις έδιναν την διαφορά στο παιχνίδι, κλείνοντας έτσι το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 15-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο χρόνος κυλούσε για τις δυο ομάδες χωρίς καμία αλλαγή στην διαφορά του σκορ, τελειώνοντας το ημιχρόνου σε απόστασή αναπνοής και με 28-27 για την ομάδα των Γιαννιτσών.

Το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε στην ομάδα του «Μέγα» που κάνοντας ακόμα πιο δυνατή την άμυνα του αλλά βρίσκοντας  και επιθετικά τις λύσεις που χρειαζόταν κατάφερε να πάρει την διαφορά κάνοντας το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου 47- 36.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης εκμεταλλευόμενη την επιθετική ολιγωρία του «Μέγα» κατάφερε ένα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού να μειώσει την διαφορά στους τέσσερις πόντους, διαφορά την οποία ο ομάδα των Γιαννιτσών κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 60 – 56.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

 

Γιάννης Κασιμίδης: « Θα ήθελα καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την σημερινή τους απόδοση. Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας και χρειαζόμαστε κάθε νίκη περισσότερο για την ψυχολογία μας αφού φέτος λόγο επιλογής μας θα αγωνιζόμαστε με αρκετούς νέους αθλητές δίνοντας χώρο και θέση στην ανδρική μας ομάδα.  

Θέλω  να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατερίνης για την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Θέλω ακόμα, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν σήμερα των αγώνα της ομάδας μας αλλά και όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας, που με την παρουσία τους, έδειξαν για άλλη μια φορά την δυναμική του συλλόγου μας. Είναι πολύτιμή η βοήθεια των ανθρώπων που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μας»

 

Τα δεκάλεπτα: Α:15-15 Β:13-12 Γ:19-09 Δ:13-20

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Καραφύλτσης Χ. 6π, Σταμενίτης Σ., Στοιτσης Β., Παπαδόπουλος Κ. 4π, Πονόπουλος Γ. 17π, Παπαδόπουλος Γ. 12π, Μοσχου Κ. 7π, Ζαγανίδης Μ., Ποζουκίδης Π. 2π, Παρτσαλάκης Σ. 2π, Μωυσιδης Η. 10π, Τσιτιρίδης Α.,

 

«Πάνθηρες» Κατερίνης: (Δ. Χρυσίδης) Αδαμόπουλος Χ. 3π, Τερζόπουλος Γ. 18π, Κούτσικας Γ. 6π, Βουτσακόπουλος Θ., Καρακατσίδης Γ. 4π, Καζαντζανίδης Α., Παπαγιάννης Κ., Βιλανάκης Μ. 4π, Ιορδανίδης Γ. 5π, Ζιάκος Σ., Μουτζίκης Α, 11π, Σπαθάρας Κ. 5π.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.