Αθλητικά

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΞΕΞΑΣΠΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

374Προβολές

Με νίκη συνέχισε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις το εφηβικό τμήμα του «Μ.Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Κυριακή 24/10/2021 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα του «Αετού» Κιλκίς με σκορ 80-56.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα αλλά χωρίς να μπορεί να βρει επιθετικά τον ρυθμό της με αποτέλεσμα στο τέλος του δεκαλέπτου να προηγείται με δύο πόντους 17-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο  άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του «Μέγα» που με όπλο του την επίθεση, βρίσκοντας λύσεις και φτάνοντας εύκολα στο καλάθι του αντιπάλου του, κατάφερε να «ανοίξει» την διαφορά κάνοντας το σκορ 43-31 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το τρίτο  και το τέταρτο δεκάλεπτο κύλισαν στον ίδιο ρυθμό και για τις δύο ομάδες, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 80-56.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

 

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο τις ομάδας μας για φέτος που δεν είναι άλλος από την συνεχή βελτίωση των παικτών μας και κατ’ επέκταση της ομάδας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους τις ομάδας μας για την παρουσία τους αλλά και την πολύτιμη βοήθεια τους..»

 

Τα δεκάλεπτα: Α:17-15 Β:26-16 Γ:19-16 Δ:18-09

 

Διαιτητές: Νικολαΐδης,  Μητώνας Γ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Στοιτσης Α. 4π,  Βένος Π. 11π, Μιτσάγκας Π. 2π, Καραφυλτσης Χ 23π, Παπαδόπουλος Κ. 22π, Βουλγαρίδης Δ., Σταμενίτης Σ. 8π, Αποστολίδης Π. 1π, Τσαιριδης Γ., Γεωργιάδης Β. 5π, Χατζηαντωνίου Μ. 4π, Χαραμής Σ. 2π

 

«Αετοί» Κιλκίς: (Δ. Μουρζίδης) Καμόλλη Μ., Παπαθεοδώρου Ε., Δαδάτσης Ν., Ασιγκίδης Α. 11π, Ταχτσίδης Ν. 8π, Κουζουκάκης Γ. 18π, Γιοβανουδης Χ. 8π, Αμοιρίδης Α., Καρτιος Χ., Στεφούδης Α. 11π,

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.