Π.Ε.Πέλλας

«Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Ά περιόδου 2020»

716Προβολές

Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Ά περιόδου 2020, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 με ώρα ενάρξεως 09:00 π.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, Διοικητήριο, στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, Διοικητήριο, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

(Δικαιολογητικά βάσει της Απόφασης με αριθ. πρωτ. οικ. 110591(2606)/18-02-2020 (ΑΔΑ: 62ΤΙ7ΛΛ-5ΕΩ) «Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Ά περιόδου 2018».

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.