Π.Ε.Πέλλας

Το Επιμελητήριο Πέλλας φιλοξενεί στο Νομό Πέλλας την Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων Ελλάδος από 5-7 Μαΐου 2023

184Προβολές

Η Γ.Σ. της ΚΕΕΕ αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της επιχειρηματικής κοινότητας και θα φιλοξενηθούν στον Νομό Πέλλας περίπου 300 σύνεδροι και συνοδοί, θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των 59 Επιμελητηρίων της χώρας καθώς και μέλη της Γ.Σ. από τα Διοικητικά Συμβούλια των Επιμελητηρίων.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιορδάνης Τσώτσος οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα δώσουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος στην Πέλλα αλλά και στο σύνολο της χώρας και να σχεδιάσουμε δράσεις για την ανάπτυξη και τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση που θα γίνει το Σάββατο (10:00 π.μ.) στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Πέλλας έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους ώς σήμερα οι:

  • Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Μαργαρίτης Σχοινάς
  • Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ώς εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Ιωάννης Τσακίρης
  • Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος
  • Υφυπουργός Εσωτερικών (ΜΑ-θΡΑ), Σταύρος Καλαφάτης
  • Υφυπουργός Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης
  • Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
  • Εκπρόσωποι κομμάτων του κοινοβουλίου και
  • οι Τοπικές αρχές του Νομού Πέλλας,

 

Στην πανηγυρική συνεδρίαση θα γίνει χαιρετισμός και εισαγωγική τοποθέτηση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνη Τσώτσο, θα ακολουθήσει η ομιλία του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Μασούτη με θέμα «Τί αναμένει ο κόσμος των επιχειρήσεων από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου – ποιο είναι το διακύβευμα και ποιες οι προτεραιότητες για το επιχειρείν»: και στην συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις και χαιρετισμοί των επισήμων.

Στο παράλληλο πρόγραμμα των συνοδών έχουν σχεδιαστεί ξεναγήσεις στο μουσείο της Πέλλας, στο Ιστορικό και λαογραφικό μουσείο Γιαννιτσών και στα Λουτρά Πόζαρ, τους καταρράκτες και το υπαίθριο μουσείο νερού ώστε να γευτούν την φιλοξενία μας και να γίνουν πρεσβευτές του τουρισμού για το Νομό Πέλλας.

 

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.