Δ.Έδεσσας

Δήμαρχος Έδεσσας ο Γιάννης Μουράτογλου

246Προβολές

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γιάννου από τη θέση του Δημάρχου Έδεσσας, προκειμένου να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα στο θεσμικό πλαίσιο με εκλογές μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης που είναι στη διοίκηση του δήμου, προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ο νέος δήμαρχος. Ο Γιάννης Μουράτογλου εξελέγη Δήμαρχος Έδεσσας, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων των δημοτικών συμβούλων!

Πρέπει να τονιστεί ότι από τη μεταπολίτευση και μετά είναι η τρίτη διαδικασία διαδοχής δημάρχου στον Δήμο Έδεσσας, ενώ για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Έδεσσας πραγματοποιείται διαδοχή δημάρχου σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Γιάννης Μουράτογλου, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της ενότητας της Δημοτικής Παράταξης που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Έδεσσας, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου και βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.