Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Η απαξίωση των νοσοκομείων της Πέλλας σταματάει στις 22 Μαΐου – Μονόδρομος η αναβάθμιση της τοπικής περίθαλψης. Συνάντηση της υπ. βουλευτή με το ΔΣ των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

196Προβολές

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι υγειονομικοί τα τελευταία 4 χρόνια, δίνοντας με «γυμνά χέρια» τη μάχη με την πανδημία, η υποβάθμιση των υγειονομικών δομών της Πέλλας, αλλά και για το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που φέρνει ένα νέο σύγχρονο, δημόσιο και ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας με πρόσληψη προσωπικού, αύξηση μισθών για τους υγειονομικούς και αύξηση της συνολικής χρηματοδότησης για την Υγεία.

Η κ. Τζάκρη, στην ομιλία της, τόνισε πως η απαξίωση των νοσοκομείων της Πέλλας σταματάει στις 22 Μαΐου και πως για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η η αναβάθμιση της τοπικής περίθαλψης είναι μονόδρομος.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.