Π.Ε.Πέλλας

Υπογραφή Σύμβασης για τη διαγράμμιση του Εθνικού Οδικού Δικτύου

53Προβολές

Με υπογραφή Ιορδάνη Τζαμτζή αρχίζει η διαγράμμιση του Εθνικού Δικτύου, στην Π.Ε. Πέλλας.

 

Αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου 2021», στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά τη σχετική σύμβαση που υπέγραψαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης,  Ιορδάνης Τζαμτζής και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας « ALMO ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε., ΑΛΜΟΤΕΚ Ι.Κ.Ε.», Νικόλαος Σπρίτος.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 332.500,02 €  και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της Σύμβασης « Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα που  συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, βελτιώνοντας την ποιότητα των υποδομών και μεγιστοποιώντας την ασφάλεια όλων μας ».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.