Πολιτική

Δήλωση Θεοδώρας Τζάκρη Βουλευτή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

214Προβολές

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου βρίσκουν την Ελλάδα αντιμέτωπη μ’ ένα δυσάρεστο αλλά, σε κάθε περίπτωση, σεβαστό αποτέλεσμα.

Η κρίση του εκλογικού σώματος είναι αυτή που καθόρισε τις εξελίξεις, σε κυβερνητικό επίπεδο, για την επόμενη τετραετία. Η δημοκρατική παράταξη, στο σύνολό της, περιορίστηκε σε ιστορικά χαμηλή επίδοση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας αποκαρδιώσει, αλλά αντίθετα, να μας αφυπνίσει και να μας συσπειρώσει.

Ευχαριστώ λοιπόν διπλά όσες κι όσους μέσα σε ένα τόσο δυσμενές πλαίσιο, αποφάσισαν να ανανεώσουν την εντολή προς εμένα της εκπροσώπησης της Πέλλας με δυνατή κι αταλάντευτα δημοκρατική φωνή. Η τιμή στο πρόσωπο μου αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ!

Πολύ πριν την ώρα των εκλογών είχα τονίσει ότι έχουμε μπει σε μια νέα περίοδο αποκατάστασης της ενότητας όλης της δημοκρατικής παράταξης, καθώς και ανασύνταξης και ανάκτησης της δυναμικής της κι αυτός είναι ο στίβος στον οποίο όλοι θα αγωνιστούμε και θα κριθούμε. Με αυτό τον τρόπο προσπάθησα να δώσω κι αυτή τη δύσκολη για όλους μας εκλογική μάχη του Ιουνίου!

Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και οι εξελίξεις δεν μπορούν  να περιμένουν.

Θα βρεθώ, τιμώντας την ψήφο του λαού της Πέλλας, στην πρώτη γραμμή από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο και την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή των διαδικασιών ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη βάση της κουλτούρας ενός κόμματος εξουσίας.

Προχωράμε ενωμένοι με οδηγό τις αρχές και τις αξίες μας, προσπαθώντας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, υπηρετώντας  το συμφέρον του λαού και του τόπου.

 

Θεοδώρα Τζάκρη

Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.