Πολιτική

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΣYΛΛAΛHTHPIO ΓIA TH MAKEΔONIA ΣTO ΣYNTAΓMA

1.1kΠροβολές

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ζήτησε εγγράφως από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ την πύκνωση των δρομολογίων του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πολιτών οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Παρ΄όλο που η πύκνωση των δρομολογίων προς τους σταθμούς περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος (Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Φιξ) εξυπηρετεί οικονομικά την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση – ούτε καν απάντηση – παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις της Επιτροπής Αγώνα.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούνται όσοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο να προγραμματίσουν έγκαιρα την προσέλευση τους, καθώς θα είναι απαραίτητο να περπατήσουν μέχρι την Πλατεία Συντάγματος χωρίς να υπολογίζουν στην εξυπηρέτησή τους από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ προς τους πλησιέστερους σταθμούς του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

………………………………….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έπειτα από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ενημερώνουμε πως:

  1. τα λεωφορεία που θα ταξιδέψουν από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδαθα ομαδοποιούνται στα διόδια Αφιδνών και, ανά δέκα περίπου, θα συνοδεύονται από οχήματα της Αστυνομίας ως το μετρό Κατεχάκη (πλησίον).
  2. τα λεωφορεία που θα ταξιδέψουν από τη Δυτική και Νότια Ελλάδα θα ομαδοποιούνται στα διόδια Μάνδρας και θα συνοδεύονται από οχήματα στα μετρό ΦΙΞ  και ΣΕΦ.

………………………………………………..

ΣYΛΛAΛHTHPIO ΓIA TH MAKEΔONIA ΣTO ΣYNTAΓMA KYPIAKH 20/1/19
ZΩNTANH METAΔOΣH:
ΩPA: AΠO 13:30 EΩΣ 17:30
ΔOPYΦOPOΣ: ABS 3w
Downlink: 12677.25V
S/R: 3.333
FEC:3/4
DVB S
MHXANIKOΣ: XPHΣTOΣ MΠEΛOΓIANNHΣ 6942015043

OΣOI EΠIΘYMOYN NA METAΔΩΣOYN TO ΣYΛΛAΛHTHPIO ME TON ΣXOΛIAΣMO TΩN ΔHMOΣIOΓPAΦΩN TOY ALERT MΠOPOYN NA ΣYNΔEΘOYN ΣTO www.alerttv.com.gr ΣTHN ENOTHTA live

……………………….

Κατόπιν του σημερινού κατάπτυστου πρωτοσέλιδου της εφημερίδας KONTRANEWSπερί ακροδεξιών  «ταγμάτων» εφόδου, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ανακοινώνει ότι πάει στον Εισαγγελέα και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της απέναντι σε ενδεχόμενη προβοκάτσια, η οποία επαναλαμβάνεται από το ίδιο εκδοτικό συγκρότημα σε κάθε μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και το διατρανώνουν Έλληνες ανεξαρτήτου κόμματος, πολιτικής ιδεολογίας και συσχετισμού.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.